Zoltán heerst in 2024

Het gonsde op de Tielse TC. Drukbezochte en geanimeerde clubkampioenschappen. Spannende poules, met gevarieerd en attractief spel — en zichtbaar spelplezier. Uiteindelijk kwamen Kevin, Sebastiaan, Alex, Omar, Marc, Zoltán, Renzo en Jeroen de poules door.

In de B-ronde, waarin de sterkste spelers die de hoofdronde net niet haalden hun kunnen demonstreren, koos normaal gesproken verdedigende Jan voor een offensieve spelstijl tegen Toan en wist daarmee de wedstrijd naar zich toe te trekken.

In het dubbeltoernooi wisten van de door het lot bepaalde gelegenheidsdubbels uiteindelijk Renzo/Krisz te winnen van Kevin/Jasper.

Titanenstrijd

Regerend kampioen Kevin wist het in de hoofdronde nét niet te redden in een sterke halve finale tegen Omar. In de andere halve finale sleepte Zoltán nipt de winst eruit tegen Jeroen. In de finale domineerde Omar de eerste games, maar Zoltán kreeg langzaam meer grip op de wedstrijd. Aan het verre uiteinde van de zevende game trok Zoltán uiteindelijk aan het langste eind, en is daarmee clubkampioen van de Tielse TC in 2024.