De Vereniging

De Tielse Tafeltennisclub (KvK 40156024) is een vereniging van en voor mensen die graag de tafeltennissport beoefenen.  We zijn een levendige en gezellige club, waarin ruimte is voor elk niveau. Van beginner tot (sub)topper vind je bij de Tielse TC alles wat nodig is om lekker voor de lol een balletje te tikken — of om intensief te trainen en het beste uit jezelf (en anderen) te halen.

Leden

De leden van de Tielse TC worden onderverdeeld in senioren en jeugdleden. Een jeugdlid wordt senior bij het bereiken van de leeftijd van 18 jaar. Omdat niet alle tafeltennissers dezelfde doelstelling hebben wordt ook nog een onderscheid gemaakt tussen wedstrijdspelers en recreatieve spelers.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen lid worden van de Tielse TC.

Trainingen

De jeugdleden van de Tielse TC krijgen in principe training in verschillende selectiegroepen, afhankelijk van het niveau waarop ze spelen. De trainingsgroepen staan onder leiding van enthousiaste trainers, die de voortgang van de spelers volgen. De nieuwe jeugdleden beginnen standaard in de basisgroep en zullen dan afhankelijk van het spelniveau doorstromen naar een andere trainingsgroep. De trainingstijden van de basisgroep zijn: dinsdag met trainer van 18:30-19:45 en vrijdag vrij trainen van 18:30-20:00 uur.

Senioren

Recreatief spelende seniorleden kunnen op de volgende dagen terecht in het clubgebouw: 

  • Elke dinsdagavond vanaf 19:30 uur. Op deze avond kan er eerst tot ca. 21:30 uur op verzoek worden ingedeeld; daarna is er nog gelegenheid om vrij te spelen.
  • Elke vrijdagavond vanaf 19:30 uur.  Dit is tevens de competitieavond.
  • Elke zondag van 14:00 tot 17:00.
  • Elke donderdagmiddag staat de Tielse TC vrij open voor senioren, van 14:00-16:30.

Het clubgebouw

Het clubgebouw van de Tielse TC staat aan de Beethovenstraat 24, 4003 KX  Tiel.

Tel: (0344) 62 36 76 (tijdens openingstijden).

Statuten en Huishoudelijk Reglement

De Statuten van de Tielse TC (2021) vindt u hier.  In aanvulling op de statuten is er tevens een Huishoudelijk Reglement van toepassing.

Verdere informatie

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot Tielse TC Info.