Logo Tielse Tafeltennisclub

Tielse Tafeltennisclub

Kom jij ook spelen?

Vertrouwenspersoon van de Tielse TC

De Tielse T.C. is een mooie vereniging waar spelers, trainers, bestuursleden, vrijwilligers en fans met veel plezier met tafeltennis en met elkaar omgaan. We willen graag dat iedereen zich in onze vereniging thuis voelt. De Tielse T.C. wil een veilige plek zijn waar pesten, discriminatie, ruzies en ander ongewenst gedrag voorkomen wordt.

Ongewenst gedrag

Er kunnen zich situaties voordoen waarbij sprake is van ongewenst gedrag. In dat geval is het prettig en nodig dat in vertrouwen te kunnen bespreken. De Tielse T.C. heeft daarom een vertrouwenspersoon aangesteld. Bij een vertrouwenspersoon kun je terecht met vragen die je niet makkelijk stelt aan iemand binnen de vereniging. De vertrouwenspersoon is onafhankelijk en heeft een geheimhoudingsplicht.

Welke situaties?

 

  • Pesten en gepest worden
  • Agressiviteit, bedreiging en/of machtsmisbruik
  • Discriminatie en het gevoel hebben dat je er door je sekse, huidskleur, geloof of seksuele voorkeur niet bij hoort
  • Grensoverschrijdend gedrag (bijvoorbeeld: de manier waarop je benaderd en/of aangeraakt wordt door een teamlid, trainer of coach of gedrag dat je als onprettig ervaart)
  • Grensoverschrijdend gedrag bij een ander (bijvoorbeeld: je denkt dat iemand in jouw directe omgeving hier mee te maken heeft)
  • Zelf beschuldigd worden van zulk gedrag

Mocht je twijfelen dan adviseren we je om contact op te nemen.

Bij wie kan ik terecht?

De functie van vertrouwenspersoon van de Tielse T.C. wordt vervuld door Rinus van Ommeren en Jan Oostenbrink, bereikbaar via telefoon: 06 371 151 33 (Rinus) en ‭06 53 94 89 89‬ (Jan) of email: vertrouwensfunctionaris@tielsetc.nl.

De Algemene Ledenvergadering benoemt de Vertrouwenspersoon.  Deze volgt hierbij het aan- en aftreedschema van de Voorzitter.

Mocht dat nodig zijn, dan is ook de Vertrouwenscontactpersoon van de NTTB beschikbaar.  Het is hier ook mogelijk om volledig anoniem melding te maken.

Openingstijden jeugd

Dinsdag18:3019:45training
Vrijdag18:3020:00vrij spelen
Zondag14:0017:00vrij spelen

Openingstijden senioren

Dinsdag19:4524:00vrij spelen/training
Donderdag14:0016:30senioren instuif
Vrijdag19:0024:00spelen/competitie
Zondag14:0017:00vrij spelen

Adres

Mastodon iconFacebook icon
Tielse TC
Beethovenstraat 24
4003 KX, Tiel
0344 623 676