Logo Tielse Tafeltennis Club

Tielse Tafeltennis Club

Kom jij ook spelen?

Tafeltennis in tijden van Corona

Geplaatst op

Zolang het coronavirus nog onder ons actief is, is het Coronaprotocol van de Tielse TC onverkort van kracht.  Ook voor bezoekers!

We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van eigen leden en bezoekers erg serieus — ook al zien we best dat iedereen behoorlijk coronamoe wordt, dat maakt de situatie niet minder zorgelijk en de inperkende maatregelen niet minder belangrijk.

Over een tijdje begint (hopelijk; afkloppen allemaal!) de competitie weer.  Speel je uit bij een andere vereniging, dan is natuurlijk het coronaprotocol van de vereniging die je bezoekt van kracht.  Er zijn verschillen in de omgang met de bal, het toelatingsbeleid voor spelers en toeschouwers, de openstelling van kleedkamers en douches, het wisselen van tafelhelft, het al dan niet gebruiken van telborden.

Er ligt een verzoek bij 't hoofdbestuur van de NTTB om een uitspraak te doen hoe om te gaan met al deze zaken bij het spelen van competitiewedstrijden, in de hoop daar meer eenvormigheid in te bewerkstelligen.  Niet alles is haalbaar: coronaprotocollen zijn een gemeentelijke aangelegenheid, en speellocaties zijn verschillend.  We houden deze kwestie uiteraard nauwgezet bij.

Zie ook: NTTB Wedstrijdsport Protocol voor Competities en-Toernooien , en het Overzicht van Coronaprotocollen van Verenigingen in Afdeling Midden.

Openingstijden jeugd

Dinsdag18:3019:45training
Vrijdag18:3020:00vrij spelen
Zondag14:0017:00vrij spelen

Openingstijden senioren

Dinsdag19:4524:00vrij spelen/training
Donderdag14:0016:30senioren instuif
Vrijdag19:0024:00spelen/competitie
Zondag14:0017:00vrij spelen

Adres

Twitter iconFacebook icon
Tielse TC
Beethovenstraat 24
4003 KX, Tiel
0344 623 676