Wegens Corona Gesloten

Met pijn in het hart en kramp in de ziel het volgende: we sluiten de Tielse TC voor nu.

In de huidige stand van de uitbrekende Corona-epidemie is de explosie van besmettingen vertragen de enige en aangewezen mogelijkheid.

Het dringende advies dat vanavond door de sportkoepel, NOC*NSF, afgeven is luidt als volgt:


NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten - waaronder sportwedstrijden – tot en met 31 maart af te gelasten.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 31 maart. (UPDATE 15/3: in ieder geval tot en met 6 april.)

Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

Ook sociale contacten sterk verminderen

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

 https://nocnsf.nl/nieuws/2020/03/nocstarnsf-adviseert-om-alle-sportbijeenkomsten-in-maart-af-te-gelasten


De Nederlandse TafelTennis Bond (NTTB) adviseert haar leden met klem om dit advies te volgen. Eerder al werd de competitie opgeschort; hiermee staken voorlopig alle activiteiten.

We houden jullie op de hoogte.