Logo Tielse Tafeltennis Club

Tielse Tafeltennis Club

Kom jij ook spelen?

Corona

Geplaatst op

In de afgelopen week heeft het coronavirus ook Nederland bereikt. We kunnen ons voorstellen dat dat vragen bij u oproept: hoe moet ik handelen bij gezondheidsklachten en hoe handelt Tielse TC bij een mogelijke besmetting met het coronavirus.

Als leidraad gebruiken wij de informatie die het RIVM op zijn website publiceert (www.rivm.nl). Indien er aanvullende maatregelen nodig zijn, dan houden we u daarvan op de hoogte.

Leden en vrijwilligers van Tielse TC kunnen, wanneer ze géén klachten hebben gewoon komen tafeltennissen. Ook als ze in een gebied zijn geweest waar zich een besmetting met het coronavirus heeft voorgedaan, aldus het RIVM.

Leden en vrijwilligers van Tielse TC die zijn teruggekeerd uit een gebied mét het coronavirus en wél klachten hebben die bij het coronavirus horen (luchtwegklachten, zoals hoesten in combinatie met koorts), moeten thuisblijven en eerst telefonisch contact opnemen met hun huisarts. Zij komen niet naar Tielse TC, totdat blijkt dat zij niet besmet zijn met het coronavirus.

Als iemand besmet is met het coronavirus of als iemand getest wordt, informeert u ons door contact op te nemen met het bestuur van Tielse TC. Kom in dit geval niet persoonlijk naar de club! Het bestuur meldt deze situatie bij de GGD en dan zal worden bepaald hoe er verder gehandeld wordt.

We vragen u (wellicht ten overvloede) ook thuis met uw kind de richtlijnen rondom hygiëne en hoesten nog eens door te nemen:

  • Hoest in je elleboog;
  • Gebruik geen pennen, handdoeken e.d. van elkaar;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na eenmalig gebruik direct weg;
  • Was handen frequent en zorgvuldig met zeep (minimaal 20 seconden);
  • Schud geen handen, en vervang dit ook niet door “elleboogstoten” — niet verstandig, aangezien ook wordt geadviseerd om in de elleboogplooi te niezen en te hoesten.

Wij hopen u goed geïnformeerd te hebben. Als u vragen heeft, kunt u zich wenden tot het bestuur, in het bijzonder Jeroen Scheerder (voorzitter@tielsetc.nl).

Namens het bestuur,

Jeroen Scheerder

Openingstijden jeugd

Dinsdag18:3019:45training
Vrijdag18:3020:00vrij spelen
Zondag14:0017:00vrij spelen

Openingstijden senioren

Dinsdag19:4524:00vrij spelen/training
Donderdag14:0016:30senioren instuif
Vrijdag19:0024:00spelen/competitie
Zondag14:0017:00vrij spelen

Adres

Twitter iconFacebook icon
Tielse TC
Beethovenstraat 24
4003 KX, Tiel
0344 623 676