Senioreninstuif op donderdagmiddag

Zonet vond in Tiel een beweegmarkt plaats, en uw aller Tielse T.C. was daarbij van de partij en ontmoette daar een aantal enthousiaste mensen die niet meer zo piep zijn maar wel in beweging willen blijven.

En daarom is vanaf morgen elke week op donderdag een instuif voor senioren, vanaf 14:00.  Het gaat niet om topsport, maar om in een prettige sfeer met elkaar bewegen.  Van de gemeentesite:

“In Tiel is […] van alles te doen op het gebied van sport en bewegen, voor jong én oud. Diverse organisaties, sportverenigingen en beweegaanbieders organiseren activiteiten. De gemeente Tiel vindt het goed dat er zoveel aandacht is voor sporten en bewegen.

Wethouder Kreuk: “Voldoende bewegen helpt om gezond en fit te zijn. En het zorgt voor ontmoeting en plezier, waardoor je lekkerder in je vel zit. We vinden het belangrijk dat alle inwoners kunnen sporten en bewegen op een manier die bij hen past.”

De beweegmarkt is mede mogelijk gemaakt door Stichting Alzheimer Rivierenland, Nationale Diabetes Challenge Tiel, raadswerkgroep Sport & Bewegen, GGD Gelderland-Zuid en gemeente Tiel.”

En zo is het maar net.