Clubkampioenschappen 2019

Het gaat weer aan, alhier bij de Tielse TC: het

Clubkampioenschap

en dat gaat gebeuren op

Zaterdag 12 januari 2019

(datum nog onder voorbehoud)


Spektakel!  Feest! Spanning, sensatie, een toernooi met aan het eind alleen winnaars.  Want spelen met plezier, dat is pas winnen.

Kom! Doe mee, kom kijken, aanmoedigen, leef mee, leef uit!

Najaarsopknap: groot succes!

Dankzij de inzet van vele handen ligt 't honk van de Tielse T.C. er weer fris bij.  Kantine en omgeving zijn onder het genot van StuBru grondig aangepakt.

Morgen worden nog een paar puntjes op de i gezet, en dan kijken we terug op een dagje lekker met z'n allen de schouders eronder zetten en genieten van 't resultaat.


Dank aan alle vrijwilligers, topdag!

Herman derde op Ton van Gaal paratafeltennistoernooi

Onze Herman kwam na de inspanningen van de competitiewedstrijden van vrijdag in alle vroegte ook zaterdag weer goed uit de startblokken in 't Ton van Gaal paratafeltennistoernooi te Amersfoort.  Tweede in de poule; en na het spelen van (kruis-)finaleronden bemachtigde Herman uiteindelijk de derde plaats in dit NTTB ranglijsttoernooi.  Knap gedaan!

Oliebollen Toernooi 2018 op 28 december

We gaan er weer voor!

Op vrijdagavond 28 december houden we weer het traditionele Oliebollen Toernooi. Een leuke uitdaging, een gezellige sfeer en een overheerlijke oliebol zijn de ingrediƫnten. Uiteraard wordt verwacht dat iedereen er is in zijn of haar beste humeur.

Geen inschrijving nodig. Eenieder die aanwezig is kan meedoen. Het toernooi/start aanmelding uiterlijk om 19:30 uur.

DAC


De Tielse TC, springlevend sinds 1935!

Senioren en jeugdspelers vanaf 6 jaar tafeltennissen recreatief of in NTTB-competitieverband bij de Tielse TC.
Kom vrijblijvend kennismaken met onze club! Dit kan elke dinsdag- en vrijdagavond vanaf 19:00 uur, woensdagmiddag van 15:00-17:00 of zondagmiddag van 14:00-17:00.